Visita formativa a Iberflora

Jardineria // Forestals

El passat divendres 6 d'octubre els alumnes de les dues especialitats del taller, jardineria i forestals, vam realitzar una sortida formativa a Iberflora, a la Fira de Mostres de València.

Iberflora és un dels grans esdeveniments professionals del sector verd a Europa, referent entre les fires de jardineria. Allà vam poder trobar una gran oferta comercial i formativa dins del negoci de les plantes, flors, paisatgisme, jardineria, tecnologia i bricojardí. A més de jornades tècniques, exposicions, congressos, demostracions, premis, exhibicions, àrees temàtiques, performances especials dedicades a les més diverses varietats de planta i flor, etc.


Al recinte també es trobava la celebració paral·lela d'Iberflora Fòrum que va suposar una oportunitat única per conèixer els últims avanços en productes, serveis i tendències en el negoci del sector verd.

Vam visitar diferents tipus d'empreses que operen en els sectors de planta, cura del jardí, estris i eines, decoració i mobiliari exterior, maquinària i instal·lacions a més d'empreses de paisatgisme i floristeria. Allà vam trobar el viver que ens ha subministrat gran quantitat de plantes al taller Centelles Oliva III i els exemplars ja es troben a l'Hort de la Bosca.

La veritat és que Iberflora és un magnífic lloc per trobar proveïdors a nivell professional de tot allò que desitgem per a la instal·lació d'un jardí, o per a proveïment de la nostra empresa de jardineria.